Handtheater is verhuisd naar Westerpark

Westerpark heeft er een nieuw theateruimte bij: Theater ’t OOG, gevestigd in een voormalig wijkgebouw van de Hervormde Kerk aan de Wittenkade. Het nieuwe theater heeft 95 zitplaatsen en de vaste bespeler is Handtheater. Dit gezelschap maakt -als enige in Nederland- tweetalige voorstellingen in de Nederlandse gebarentaal en het gesproken Nederlands. Behalve het maken van theaterproducties, vertaalt men ook ‘horende’ toneelstukken in de Nederlandse gebarentaal en worden workshops en voorlichting gegeven. De voorstellingen worden in het hele land gegeven en zijn niet alleen bedoeld voor een doof, maar ook voor een horend publiek. Handtheater brengt producties voor volwassenen en voor kinderen. Daarnaast wil Handtheater een theateropleiding voor doven opzetten en zullen audiovisuele projecten worden opgezet.
www.handtheater.nl >

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *