Nieuwe eigenaar Polanentheater in Amsterdam

Amsterdam, 17 september 2004 – Sinds een paar weken heeft het Polanentheater, gelegen in de Polanenstraat 174, te Amsterdam twee nieuwe eigenaren, Peter Lakke en Edwin van Veen. Met de aankoop van dit niet gesubsidieerde theater gaat hun grote wens in vervulling. Voormalig eigenaar Jooph Huysman heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen, wel blijft hij voorlopig verbonden aan het Polanentheater als directeur van de Amsterdamse theateracademie.
In de zeven jaar dat het Polanentheater in handen is geweest van Huysman is het theater een begrip geworden in de Nederlandse toneel- en muziekwereld. Veel professionele theatergezelschappen hebben hier hun producties geboren zien worden. Zo repeteert momenteel het cabaretgezelschap Purper in het theater, zijn er meezingavonden van het duo ‘Bas en Ralph Grevelink’, repeteert muziekschool Djam in de school en ook maken veel amateurgezelschappen in de avonduren gebruik van het theater.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *