Talentenjacht!

In 2005 organiseert stadsdeel Westerpark weer de Best of the West talentenjacht. Doe jij mee?
Dit zijn de regels:

  • je woont in Westerpark
  • je bent niet ouder dan 18 jaar
  • je heb een talent
    Dus speel je een instrument of zit je in een band? Of misschien kun jij heel mooi verhalen of gedichten schrijven. Maak je foto’s of prachtige tekeningen/schilderijen? Geef je dan op bij SVP-Kunst!
    Je kunt leuke prijzen winnen waardoor je je talent nog beter kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld een professionele geluidsopname van je band of schildersmaterialen. Ook kan je dan meedoen aan de Kunstbende en aan de spectaculaire finale tijdens het Kijk op de Wijk festival.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *